Vandaag wouden we gevulde courgette met pilavrijst maken, maar we moesten nog een overschot tortellini verwerken en er stond nog platte kaas in de frigo. En mijn creatieve geest maakte er het volgende van (voor 2 pers.):
- 1 courgette
- 1 tomaat
- 200 g tortellini
- zout, oregano
- 2 tl rode pesto
- 3 tl platte kaas
- 1 tl kruidenkaas
- De courgette halveren in de lengte, uithollen en vruchtvlees snijden. 1 tomaat in stukjes snijden. Courgettes gedurende 5 minuten in de oven zetten.
- Ondertussen de stukjes courgette en tomaat bakken in wat olie en 200 g tortellini koken in licht gezouten water. Nadien er 2 tl rode pesto, 1 tl philadelphia met kruiden en 3 tl platte kaas onder roeren. Kruiden met oregano.
- Tortellini onder de saus mengen en de courgettes ermee vullen. Zet nog 10 minuten in de oven.