Strikjes met paddestoelen-tomatensaus

  • farfalle met paddestoelen-tomatensaus15 g gedroogde porcini
  • 1 dl water
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 250 g strikjes (farfalle)
  • olijfolie
  • handvol peterselie
  • teentje look
  • 1/2 versnipperde ui
  • peper, zout
  • geraspte parmezaan
  1. Zet de porcini met het water 3 minuten in de microgolf. Vang het vocht op en druk het meeste vocht uit de porcini.
  2. Doe de olijfolie in een pan. Bak de ui, look en gehakte peterselie 5 minuten. Bak de porcini nog even mee. Voeg paddestoelenvocht en tomaten toe. Laat 20 minuten insudderen.
  3. Kook ondertussen de pasta.
  4. Meng pasta, saus en parmezaan onder mekaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *