Een eigen variatie op lasagne, wegens gebrek aan lasagne vellen.
Benodigdheden voor 2-3 personen:
- 180 g macaroni
- 100 g tortellini
- 125 g ricotta
- 350 g verse spinazie
- 1/2 ui
- 1 teen knoflook
- 2 tomaten
- mozarella
- olijfolie
- peper en zout
- basilicum
- Kook de macaroni in water. Fruit ondertussen de ui in olijfolie samen met de look.
- Voeg de spinazie bij de ui en kruid met peper en zout. Bakken tot geslonken is.
- Voeg 4 minuten voor het einde van de kooktijd de tortellini bij de macaroni.
- Vet een overschotel in.
- Meng de ricotta onder de spinazie.
- Doe een laag spinazie in de schotel. Bedek met pasta, weer een laag spinazie, een laag pasta.
- Leg de schijfjes tomaat erop, bestrooi met basilicum en sluit af met schijfjes mozarella. Strooi nog wat peper over.