Pastaschotel met spinazie en ricotta

Een eigen variatie op lasagne, wegens gebrek aan lasagne vellen.pastaschotel

Benodigdheden voor 2-3 personen:

  • 180 g macaroni
  • 100 g tortellini
  • 125 g ricotta
  • 350 g verse spinazie
  • 1/2 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 tomaten
  • mozarella
  • olijfolie
  • peper en zout
  • basilicum
  1. Kook de macaroni in water. Fruit ondertussen de ui in olijfolie samen met de look. pastaschotel
  2. Voeg de spinazie bij de ui en kruid met peper en zout. Bakken tot geslonken is.
  3. Voeg 4 minuten voor het einde van de kooktijd de tortellini bij de macaroni.
  4. Vet een overschotel in.
  5. Meng de ricotta onder de spinazie.
  6. Doe een laag spinazie in de schotel. Bedek met pasta, weer een laag spinazie, een laag pasta.
  7. Leg de schijfjes tomaat erop, bestrooi met basilicum en sluit af met schijfjes mozarella. Strooi nog wat peper over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *