Mijn tweede experiment met bakbanaan. Een pak beter dan het eerste. In dit recept komt de halfrijpe bakbanaan echt goed tot zijn recht. Hij heeft een aardappel-banaansmaak en past perfect bij de curry en ananas. Serveer met rijst of gebakken aardappelen.
- 1 bakbanaan, in schijven
- 3 schijven verse ananas, in grote blokjes
- 100 g groene boontjes (diepvries)
- 150 g champignons, in schijfjes
- 150 g tofu, in blokjes
- 3 dl kokosmelk
- 1,5 el Thaise rode currypasta
- 1 tl honing
- zwarte peper, beetje chilipoeder
- olijfolie
- Bak de champignons, banaan en ananas in een pan met olijfolie. Doe er even later ook de tofu bij.
- Voeg de boontjes, kokosmelk, currypasta en honing erbij en laat sudderen tot de boontjes gaar zijn.
- Kruid met zwarte peper en een beetje chilipeper.
Beste Sabine,
We willen je graag uitnodigen deel te nemen aan het Foodblog-even van deze maand !
Op onze blog is het thema bekend gemaakt: http://kvzkookblog.blogspot.com/search/label/Foodblog%20event
Neem snel een kijkje en we hopen je met dit thema uit te kunnen dagen voor een mooie inzending !
We kijken uit naar alle reacties en inzendingen :)
Groetjes Ivonne en Femke