Pannetje met Tandoori Massala

Dit weekend van een vriendin een verrassingspakket ontvangen. Erg leuk, allerlei spullen uit een Aziatische supermarkt. De kruiden die ik voor dit eenpansgerecht gebruikte heb ik ook van haar. Ze heten ‘Tandoori Massala’ en er zit onder andere koriander, zout, paprika, komijn, mangopoeder, look en ui in. Heel lekker.

Voor 1 persoon:

  • 2 kleine aardappelen, in blokjes
  • 2 handen groene boontjes
  • 1 blikjes ananas, in stukjes
  • 100 g quornblokjes
  • 1/2 tl Tandoori Massala
  • olijfolie
  1. Kook de aardappelen samen met de boontjes 8 minuten in water in de microgolf. Giet af.
  2. Bak samen met de ananas en quorn in wat olijfolie. Doe er de kruiden en 5 el water bij. Bak verder door tot alles goed gaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *