Pittig quornstoofpotje met champignons en kokosmelk

Eigenlijk moest dit een champignonstoofpotje worden, maar wegens te weinig voedingswaarde heb ik er een quornstoofpotje van gemaakt.

Voor 2 personen:

  • olijfolie
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 rood pepertje, in ringetjes
  • 1,5 ui, gesnipperd
  • 1 teentje look
  • zout en peper
  • 175 g quornblokjes
  1. Roerbak de look en pepers in olijfolie. Voeg de uisnippers toe en bak in 3 minuten zacht. Voeg de champignons toe en bak nog 3 minuten verder. Doe er de quornblokjes bij.
  2. Giet de kokosmelk erbij en breng alles aan de kook. Kook tot het vocht voor de helft is ingdikt. Kruid met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *