Groenten met quorn en aardappelen in de pan

Voor 2 personen:

  • 150 g quorn
  • 4 el sojasaus, 1 el curryketchup
  • 150 g bladspinazie
  • 1 ui
  • 2 aardappelen
  • 1 blikje champignons
  • 1 aubergine
  • 6 zongedroogde tomaten op olie
  • peper, zout, knoflookpoeder
  1. Marineer de quorn een halve dag in sojasaus gemengd met ketchup.
  2. Schil de aardappelen. Snij in stukjes en kook 13 minuten.
  3. Snij de ui en aubergine en bak in tomatenolie. Voeg de champignons en quorn toe.
  4. Aardappelen toevoegen.
  5. Spinazie toevoegen en meebakken tot deze wat geslonken is. Kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
  6. Voeg de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten toe.

One thought on “Groenten met quorn en aardappelen in de pan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *