Groenten in een mosterdjasje

Morgenmiddag ga ik lekker eten en wel omdat het deze avond overheerlijk was en we er desondanks toch in slaagden over te hebben. Ik ga dus tijdens het typen de hoeveelheden van de ingrediënten wat bijschaven zodat het echt een recept voor 2 personen wordt. Wij aten het met 120g couscous, maar rijst kan ook.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 09032009001130g mengeling van bloemkool en brocolli, in roosjes
  • 100g champignons, in vieren
  • 1 stengel bleekselder, in schijfjes
  • 1 kleine courgette, in blokjes
  • 1 wortel, in schijven
  • 1/2 koolrabi, in blokjes
  • 2 ananasschijven in blokjes
  • 1 appel, in blokjes
  • 100g pitloze druiven
  • 1 el boter
  • 2 el kerriepoeder
  • 200ml groentenbouillon
  • 1,5 el mosterd + 1 tl bruine suiker
  • 1/2 blik mango, chilipoeder, tijm, bruine suiker
  • 80g room
  • 50g mascarpone
  • couscous of rijst
  1. Mango met de bijhorende kruiden pletten en wat inkoken
  2. Boter verhitten, groenten en fruit daarin bakken. Met kerriepoeder bestrooien, bouillon erbij gieten en afgedekt 10-15 minuten laten garen. Groenten met mosterd, mangochutney en room en mascarpone verfijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *