Lasagne met spinazie, paprika en champignons

  • 350 g verse spinazie
  • 6 lasagnebladen
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 200 g champignons
  • melk
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 grote handen gemalen kaas
  • zout, peper, nootmuskaat
  • boter, olijfolie
  1. Snijdt de champignons in schijfjes en de paprika in blokjes en laat even bakken in olijfolie. Doe er de spinazie bij en laat verder bakken tot deze gekrompen is. Kruid met zout en veel peper.
  2. Bak de versnipperde ui bruin in 2 eetlepels boter. Roer er de bloem onder en voeg beetje bij beetje de melk toe. Roer tot je een redelijk vloeibare saus krijgt. Kruid met zout, peper en veel nootmuskaat. Neem de pan van het vuur en roer er een goede hand gemalen kaas onder.
  3. Leg een laagje groenten, een laagje blaadjes, groenten, saus, lasagne, groenten, saus, lasagne, groenten, saus en bedek met gemalen kaas. Zet 32 minuten in de oven op 190°.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *