Ook al wil het weer niet mee, een lekker frisse salade gaat altijd binnen.
Voor 2 personen:
- 1/2 krop sla naar keuze
- 200 g champignons
- 1 rode paprika
- 1 bokaal sperziebonen
- 8 zongedroogde tomaten
- 1 rode ui
- 2 tomaten
- 50 g fetakaas in blokjes
- appelwalnootdressing (vandemoortele)
Bereidingswijze:
- Champignons in plakjes snijden en rode ui in reepjes. Wat olijfolie in een wok verhitten, rode ui fruiten en de gesneden champignons toevoegen. Kort bakken en peper en zout toevoegen.
- Paprika in reepjes snijden, verse tomaten in partjes snijden, gedroogde tomaten in reepjes knippen. Op twee grote borden de gewassen sla uitspreiden.
- Potje sperziebonen afgieten en met de rest van de groenten vermengen. Dressing onder mengen.
- Verdeel de groentenmengeling over de borden met sla en garneer met wat feta.
wel jammer dat er ´potje sperziebonen´ staat, die dingen zijn slap en smakeloos!
toch interessant dat zelfs niet kook-luie mensen deze mening kennelijk niet delen. Ik sta paf! ;)
Ik ben in feite ook heel erg tegen ‘potje sperziebonen’ maar in deze mengeling werden hun slappe kanten wonderwel gecamoufleerd ;)